Rólunk

A Truck Race Promotion Kft. missziója a hazai autó – és motorsport rendezvényszervezési koncepciójának újragondolása, erős támogatói háttér bevonása a hazai technikai sportéletbe, valamint az utánpótlásnevelés fejlesztése.

 

 

Cégünk azzal a céllal alakult 2015-ben, hogy 25 év után visszahozza az FIA Kamion Európa-bajnokságot hazánkba. Vállalásunk sikeresnek bizonyult, s immár hetedik éve rendezzük meg a Kamion EB és Fesztivált a mogyoródi Hungaroring versenypályán, valamint 2 éve vagyunk jelen a hazai rali életben a Rally Hungary európa-bajnoki futam promótereként. Emellett kipróbáltuk magunkat motorverseny rendezésében és promótálásában, valamint konferenciaszervezésben is.

szolgáltatások

Vendéglátás Cégünk a legprofibb cateringesekkel dolgozik együtt - legyen szó VIP menüről, street food zóna kialakításáról, vagy csapatétkeztetésről, mi találunk rá megoldást!
Rendezvényszervezés A teljes hátteret biztosítjuk egy sikeres rendezvény lebonyolításához - legyen szó berendezésről, dekorációról, tolmácsberendezés biztosításáról, hangosításról, vagy akár humán erőforrás szervezéséről.
Marketing kampányok Online és offline kampányokban is otthon vagyunk, igény esetén szövegírással, tartalomkészítéssel foglalkozunk akár weboldalra, blogra, Facebook oldalra, hírlevélbe.
Közösségi média menedzsment Legyen szó a márkaismertség növeléséről vagy eladásösztönzésről, biztosan szükség lesz social média hirdetésekre is. Mi menedzseljük ezt a tartalom-előállítástól a reklámok megvalósításán át, egészen a kiértékelésig!
Sportrendezvények Autó- és motorsport rendezvények szervezésében 7 éves tapasztalatunk van, ezért értékes kapcsolati hálózattal rendelkezünk mind nemzeti, mind nemzetközi téren, továbbá otthonosan mozgunk a különböző szakágak szabályrendszereiben. Emellett gyorsan adatptálódunk bármilyen sportesemény megrendezési feltételeihez, és olyan alvállalkozókkal dolgozunk együtt, akik maguk is a sportból jöttek, vagy a sportban dolgoznak évek óta.
Sportszponzoráció Cégünk kezdeti célja volt a hazai motorsport támogatói hátterének megerősítése annak érdekében, hogy minél színvonalasabb rendezvényeket tudjunk lebonyolítani. Ma már számos állandó partnerrel dolgozunk együtt, és folyamatosan új érdeklődőket hozunk be a motorsport világába.
Jegyértékesítés Legyen szó akár webshopról, akár helyszíni jegyértékesítésről, mi biztosítjuk hozzá a profi szakmai csapatot és hátteret!
VIP szolgáltatások Amennyiben exkluzív környezetet szeretne teremteni kiemelt partnereinek rendezvényén, vagy nem mindennapi programot szervezne VIP vendégeinek, keressen minket bizalommal!

Rólunk mondták:

A Kamion EB rendezvény tökéletes tematikus helyszín számunkra ahhoz, hogy prémium ügyfeleinkkel kötetlen és egyben szakmai környezetben ápolhassuk kapcsolatainkat. A színvonalas szervezés és az izgalmas versenyek, együtt az egyéb érdekes programokkal kifejezetten alkalmasak a kamionos vevőkör megszólítására.
Pappas Autó - Kamion EB és Fesztivál
Tehergépjármű alkatrészek forgalmazójaként ott a helyünk egy ilyen kaliberű szakmaközeli rendezvényen. A magával ragadó légkörben ügyfelekkel, kollégákkal eltöltött idő újra és újra visszahív bennünket a versenyhétvégékre. Természetesen ez a gördülékeny szervezés és lebonyolítás nélkül nem jöhetne létre. Reméljük sok kiállítás vár még ránk a Hungaroringen!
Láng Autóalkatrész Kft. - Kamion EB és Fesztivál
Kötetlen, családias hangulatban való partnerkapcsolat építés, igényes helyszínen, igényes programokkal, szakmai kerekasztal beszélgetéssel. Szakmai program, családi köntösbe öltöztetve, mely minden generáció számára vonzó.
DAF - Kamion EB és Fesztivál