Kamion EB és Fesztivál

Hungaroring 2021. jún. 12.

A hétvégére több mint 32 ezer néző látogatott ki, a Hungaroring pedig remek házigazda volt. Jó hangulatú, látványos versenyeket láthatott a közönség, akik rendkívül aktívan szurkoltak a hazánkat képviselő Kiss Norbinak, aki 2014 után 2015-ben is megszerezte az Európa-bajnoki címet.

A remekül sikerült debütáló hétvége óta a magyar verseny az európa-bajnokság állandó futama lett, minden évben több tízezer nézőt csábítva a mogyoródi versenypályára. A hétvégén a Kamion EB és a betétfutamok paddock-ja nyitott a közönség számára, így a rajongóknak lehetőségük van találkozni a kedvenc pilótáikkal.

Annak érdekében, hogy a közönség még inkább testközelből csodálhassa meg a versenyautókat, a hétvégén lehetőséget biztosítunk rajtrácslátogatásra is minden futam előtt, így az igazi fanatikusok is pole-pozícióba kerülhetnek a Hungaroring aszfaltján.

De nem csak a kamionsport szerelmeseinek érdemes kilátogatni a Hungaroringre, ugyanis számos izgalmas program várja a gyerekeket és családosokat egyaránt, hiszen a szórakoztató játékok, vendéglátó egységek és koncertek igazi fesztiválhangulatot teremtenek.

A hétvége jó hangulatához minden évben hozzájárul a kamionkorzó. A külföldi bajnokságok hagyományait követve az előzetes jelentkezés és válogató után kiválasztott civil kamionok látványos felvonulására kerül sor a Hungaroring aszfaltján, több ezer néző előtt. Szombaton és vasárnap az EB futamok között volt gumiégetés, drift, dudaszó, mely igazán rendkívüli látványt nyújtott a szurkolóknak.

Cégünk a versenyhétvége alatt külön VIP Lounge-ot üzemeltet a bokszutca feletti, fedett helyiségben, ahonnan a vendégek exkluzív körülmények között követhetik a versenyeket.

Kapcsoló szolgáltatásaink